DATO |
DEADLINE |
TO DO |
Tirsdag 23. august | Online kick-off møde > Læs mere |
|
Torsdag 1. september | Tekniske bestillinger og stand tegning sendes til Tekniske Service > Læs mere |
|
Åben for indtastning i udstillerkataloget | ||
Åben for indtastning af pressemeddelelser |
||
Offentliggørelse af pressemeddelelser | ||
Udstillerkataloget offentliggøres | ||
Tirsdag 23. august | Online kick-off møde | |
Onsdag 24. august | Indstil dine nyheder til FoodTech Award | |
Mandag 24. oktober | Gods - modtagelse for gods. Store udstillingsgenstande > Læs mere |
|
Fredag 28. oktober inden kl. 12.00 |
Forplejning til standpersonale – bestilling til messedagene Fredag 28. oktober inden kl. 12.00 - herefter pr. tlf. 99 26 98 24 eller på mail restauranten@mch.dk > Læs mere |
|
Fredag 28. oktober | Åben for opbygning – kl. 07.00 – 21.00 > Læs mere |
|
Lørdag 29. oktober | Opbygning – kl. 07.00 – 19.00 > Læs mere |
|
Søndag 30. oktober | Opbygning – kl. 07.00 – 19.00 > Læs mere |
|
Mandag 31. oktober | Opbygning – kl. 07.00 – 18.00 > Læs mere |
|
Tirsdag 1. november | Opbygning – kl. 07.00 – 08.30 > Læs mere |
|
Tirsdag 1. november | Åbning | |
Tirsdag 1. november |
Offentliggørelse af FoodTech vinderen |
|
Tirsdag 1. november | Messedag - kl. 09.00 - 17.00 | |
Onsdag 2. november | Messedag - kl. 09.00 - 17.00 | |
Torsdag 3. november | Messedag - kl. 09.00 - 17.00 | |
Torsdag 3. november | Nedbrydning påbegyndes fra kl. 17.00 – 21.00 > Læs mere |
|
Fredag 4. november |
Nedbrydning kl. 07.00 – 19.00 |
|
Lørdag 5. november | Nedbrydning kl. 07.00 – 17.00 > Læs mere |
|
Søndag 6. november |
Nedbrydning kl. 07.00 – 17.00 |
|
Mandag 7. november |
Nedbrydning kl. 07.00 – 17.00 - alt skal være væk |
* Opdateret 17.05.2022