DATO |
DEADLINE |
TO DO |
Mandag 4. maj | Åben for indtastning i udstillerkataloget > Læs mere |
|
Mandag 4. maj |
Åben for indtastning af pressemeddelelser |
|
Torsdag 9. juli | Offentliggørelse af pressemeddelelser > Læs mere |
|
Torsdag 9. juli | Udstillerkataloget offentliggøres > Læs mere |
|
Fredag 21. august |
Tekniske bestillinger og stand tegning sendes til Tekniske Service |
|
Søndag 27. september inden kl. 16.00 |
Forplejning til standpersonale – bestilling til messedagene |
|
Tirsdag 22. september |
Officiel åbning |
|
Mandag 7. september |
Gods – modtagelse for gods. Store udstillingsgenstande |
|
Fredag 25. september | Åben for opbygning – kl. 07.00 – 21.00 > Læs mere |
|
Lørdag 26. september | Opbygning – kl. 07.00 – 19.00 > Læs mere |
|
Søndag 27. september | Opbygning – kl. 07.00 – 19.00 > Læs mere |
|
Mandag 28. september | Opbygning – kl. 07.00 – 18.00 > Læs mere |
|
Tirsdag 29. september | Opbygning – kl. 07.00 – 08.30 > Læs mere |
|
Tirsdag 29. september |
Officiel åbning for udstillere |
|
Tirsdag 29. september |
Offentliggørelse af FoodTech vinderen |
|
Tirsdag 29. september | Messedag - kl. 09.00 - 17.00 | |
Onsdag 30. september | Messedag - kl. 09.00 - 17.00 | |
Onsdag 30. september | Onsdag bar > Læs mere |
|
Torsdag 1. oktober | Messedag - kl. 09.00 - 17.00 | |
Torsdag 1. oktober | Nedbrydning påbegyndes fra kl. 17.00 – 21.00 > Læs mere |
|
Fredag 2. oktober |
Nedbrydning kl. 07.00 – 19.00 |
|
Lørdag 3. oktober | Nedbrydning kl. 07.00 – 17.00 > Læs mere |
|
Søndag 4. oktober |
Nedbrydning kl. 07.00 – 17.00 |
|
Mandag 5. oktober |
Nedbrydning kl. 07.00 – 17.00 - alt skal være væk |
* Opdateret 30.06.2020